Uitnodiging Indian Summer feest Zaankanaries

Op 30 september is het weer feest bij de Zaankanaries. En naar goed gebruik gaan we eerst roeien. Het leek ons dit keer leuk om ook de leden van WRV de Zaan uit te nodigen. Meer boten op het water. En aan een goede buur heb je meer dan aan een verre vriend.

Start inloop 11.00 met koffie. Alle leden, afgeroeid of niet, zijn welkom. Het is voor de “kuikentjes” een mooi moment kennis te maken met de meer ervaren roeiers. We zullen onder het genot van een kop koffie de bootindeling maken. Hiervoor is het dan wel nodig dat iedereen op tijd aanwezig is. We zouden graag vooraf weten of je komt, zodat we de sluiswachters en het stokbrood kunnen voorbereiden. De hapjes voor bij de borrel worden door de vereniging verzorgd.

Voor de gelegenheid hebben we een route uitgestippeld die ons door twee sluizen van Wormer en Jisp zullen voeren. Deze route is circa 21 kilometer. Maar, voor de wat minder getrainden, is het natuurlijk vrij een andere route te gaan varen. Bijvoorbeeld keren bij Spijkerboor, dit bekort de tocht met 7 km.

Retour naar verwachting 14.30-15.00 afhankelijk van de snelheid van schutten.

Na terugkomst volgt de borrel, op het terras aan de Zaan. Hier zullen we dan ook het vuur ontsteken zodat we warm kunnen blijven en er genoeg hitte zal liggen onder het barbecue-rooster om de zelf meegebrachte etenswaren te kunnen bereiden.

In het kort:

Start inloop 11.00 Vertrek rond 12.00 Retour naar verwachting 14.30-15.00 Vanaf 15.00 borrel en BBQ Kosten: €0,- Drankjes via de barlijst BBQ, wat je wilt eten even zelf mee nemen.

Je kunt je aanmelden bij bestuur@wrvdezaan.nl en dan geven wij de deelnemers door aan de Zaankanaries.

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.