Koning Wintertocht 9 december

Door R.& Z.V. De Amstel

Met veel plezier kondigt de Toercommissie van R.& Z.V. De Amstel haar jaarlijkse Koning WinterTocht aan. De tocht wordt gehouden op zaterdag 9 december 2023 van 13.00 u. tot 17.00 u. en staat open voor teams die in een C2x+, C3x+, C4x+ of een wherry van (in principe) onze vereniging de route door de Amsterdamse grachten willen varen. Tijdens de tocht wordt de deelnemers een kop warme chocolade aangeboden en na afloop staat er voor hen een bord stevige wintersoep en een drankje klaar op ons clubgebouw aan de Hobbemakade in Amsterdam, waar de tocht begint en eindigt.

De toercommissie heeft de kosten per deelnemer bepaald op € 25,-. De aanmelding sluit op 25 november a.s. of bij het maximale aantal van 100 roeiers (plm.30 boten) die zich via het aanmeldformulier op onze website hebben opgegeven. De inschrijving is definitief na betaling zoals aangegeven op het aanmeldformulier.

In de gang hangt een affiche van het evenement. Schrijf je in als team via bijvoorbeeld de QR-code op het affiche. Je kunt bij De Amstel een boot lenen.

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.