Opbrengst Snijplanken actie

Borrelplank WRV de Zaan

Vorig jaar oktober ontvingen alle leden die 25 jaar of langer lid waren van WRV de Zaan een prachtige snijplank, mede mogelijk gemaakt door Fred Constant uit Assendelft en ZOODIEZIJN Vormambacht.
Normaal gesproken zou je dus minimaal een kwart eeuw lid moeten zijn om in het bezit te komen van zo’n unieke snijplank in de vorm van een roeiblad met het logo van onze club, op unieke wijze aangebracht met behulp van lasertechniek.
Als bijzondere fondsenwervingsactie voor de Stichting “Vrienden van WRV de Zaan” was er voor en tijdens de algemene ledenvergadering echter de mogelijkheid om tegen betaling alsnog zo’n unieke plank te kunnen bemachtigen. Dit initiatief bleek succesvol en heeft het mooie resultaat opgeleverd van maar liefst 435 euro!
Een beperkt aantal snijplanken is nog beschikbaar; als u onze vereniging ook wilt steunen en deze unieke plank in kloek formaat op tafel wilt kunnen zetten, dan is dit nog mogelijk! Voor slechts € 25 kunt u kiezen uit een stuurboord of bakboord plank. U kunt deze natuurlijk ook allebei aanschaffen!
Stuur een mailtje naar peter@brinkmax.nl en hij zorgt dat de plank in uw bezit komt!

 

Tags: No tags

Comments are closed.